Oil Painting Workshop

Virtualna izložba ŠUDIGO Zabok

Radovi učenika Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Voliš li?

 

Fotografirati, snimati, montirati, svirati, kreirati, dizajnirati, projektirati, slikati i crtati, umjetnički stvarati -  postani učenik naše škole te stvaraj i uči u kreativnom okruženju.

 • PSX_20190615_194014grey.jpg

  vozač formule 

  WEB DIZAJNER

  Ako je Internet autoput modernoga svijeta, ja po njemu vozim formulu 1! Volim satima biti za računalom i smišljati nabrijane web stranice s puno mogućnosti! Znam da se svi hvale da su web dizajneri! Ali to je kao i s autom, svi voze, a ja sam - profi!

  http://qrious2019.sudigoz.hr/

 • Ana_Ptičar_2Dg_AA_Knjižna_oznaka-web

  putnik prema zvijezdama

  LIKOVNA UMJETNOST I DIZAJN

  Ponekad mi se čini kao da sam putnik prema zvijezdama. Svaki put krećem na putovanje kojim prije mene na ovaj, moj način, nije prošao nitko. Kao da sve počinje sada. To je nevjerojatan osjećaj.

  https://sudigoizlozbe.wixsite.com/pocetna/luid

 • IMG_2040.jpg

  mediosaur

  MEDIJSKI TEHNIČAR

  U školi. Doma. Stalno sam na kompu! Zapravo, na kompu sam doma! Kao da krotim neku zvijer. Internet. Platforme. Programi. Igrice. Filmići. Spotovi. Glazba. Zvuk. Stalno istražujem i štedim za najnoviju tehnologiju! Zakon! 

  https://sudigoizlozbe.wixsite.com/pocetna/medijski-tehnicar

 

QRious?

magazin ŠUDIGO Zabok

Broj 1 / siječanj 2020.

Prolistajte! http://online.anyflip.com/dckut/wnce/mobile/index.html

U kreativnoj radionici Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok kreiran je školski magazin QRious?. Iz tiska je izašao netom prije zatvaranja škola i početka nastave na daljinu te je trenutno dostupan putem weba. Sjajnu redakciju koju čine Rafael Anočić, Borna Banovec, Andrian Curiš, Rea Čavić, Filip Dučić, Matija Koščević, Katarina Kovačević, Patricia Kranjčić, Adrijan Krajcar, Antonio Kušić, Ana Ptičar, Sara Strugar, Bojan Štefanović, Ivana Tramišak, Vito Vidović i Juraj Zrinski predvode glavna urednica Ema Mihaliček te izvršna urednica Ana Miklaužić, a pridružili su nam se i naši bivši učenici Petra Sokolić i Marko Loina. Za fotografije su zaslužni Patricia Kranjčić, Rafael Anočić, Adrijan Krajcar i Vito Vidović, dok je magazin ilustracijama likovno opremio Antonio Kušić. Mentori ove vrijedne i vesele ekipe su Marina Buhin i Nikola Sinković. Odgovor na pitanje što se krije iza imena QRious? opisan je u jednom od tekstova, a kuma njegovu nazivu je profesorica Aleksandra Mašić Tumpa.

virtualna

IZL

OŽBA

ŠUDI

GO

virtualna

IZL

OŽBA

ŠUDI

GO

virtualna

IZL

OŽBA

ŠUDI

GO

 
Oil Painting Workshop

"Kakav bi to život bio da nemamo hrabrosti probati nešto novo?"

Vincent van Gogh

Pošalji upit!

 
 • Instagram
 • SUDIGO-LOGO-black-4nosphere

©2020 by ŠUDIGO izložba 2020. Web Nikola Sinković.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now